fbpx

Vi på kliniken

Dennis Dyrvold

D.C MSc. BSc.

Leg. Kiropraktor

Jag är uppvuxen i Torslanda och har under hela mitt liv varit aktiv och tränat, och provat på många olika idrotter. Nu blir det mest paddel, lite styrketräning och löpning.

Redan vid 12 års ålder bestämde jag mig för att bli kiropraktor efter att jag blev hjälpt med akuta nack- och huvudvärksproblem. Jag blev justerad ett par gånger och fick övningar som jag fick följde. Jag blev väldigt imponerad av kiropraktorn som gjorde mig helt besvärsfri. 

Jag har utbildat mig fem år i Bournemouth, England, på AECC (Anglo European College of Chiropractic). 

Utbildningen bestod av en 3-årig Bachelor of Human Science, Honours degree (kandidatexamen) samt en 2-årig Master of Science Chiropractic (masterexamen). 

Jag brinner för en holistisk approach av kiropraktik och ser kroppen som en helhet. Jag behandlar såväl nyfödda som äldre, likaså vanliga besvär såsom nacke, handled, ländrygg och huvudvärk och bäckensmärtor till funktionella problem och har ett särskilt intresse för idrottsrelaterade skador. 

Varmt välkommen till mig på Valerokliniken.

Carin Tingsell

dipl. massör

Nu kan du få massage på Valerokliniken. Sedan den 22/4 finns jag här och erbjuder svensk klassisk massage. Min behandlingsstil är kraftfull och djupgående och jag arbetar mycket med triggerpunkter för att identifiera och upplösa spänningar i muskulaturen. 

Regelbunden massage kan motverka trötthet och smärta i kroppen. Vanligast är att man har problem med rygg, nacke och axlar efter stillasittande arbete eller monotona rörelser vid dataskärmar och styrinstrument, jag är van att hjälpa till med dessa besvär. Jag har mer än 5 års erfarenhet inom massage och har också utbildat många nya massörer. I botten är jag undersköterska och vill hjälpa människor till bättre hälsa. 

Boka tid via denna länk eller gå in på www.punctummassage.se för mer information om mina behandlingar.

Du är välkommen med frågor till info@punctummassage.se  Varmt välkommen hit!